НАМЕРЕТЕ НИ В:        
НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА СИСТЕМИ ЗА ПРОБИВАНЕ НА УШИ В СВЕТА.                        Внимателни към ушите.Внимателни към планетата.   


   За повече от четири деситилетия, името на Студекс е символ на доверие и безопасност в пиърсинга по целия свят. С повече от 30 офиса по света, Студекс е позната марка на шест континента като най-големият в света производител на обици за пробиване, инструменти и продукти за след пиърсинг.
   Студекс системите за пробиване на уши и антиалергичните обици са произведени в модерната ни фабрика в Лос Анжелес, Калифорния. Те са произведени от американска хирургична стомана, злато и титаниеви елементи. Нашите инженери и дизайнери работят съвместно за да впрегнат последните технологии и модни тенденции в изработката на най-качествените продукти за нашите клиенти. Веднъж изработени, всяка обица или инструмент минават през най-щателен и строг процес на проверка според американските и европейски стандарти, за да Ви предложим най-безопасните и красиви пиърсинг продукти.
   Като глобален лидер в тези продукти, Студекс се грижи те да са и най-безопасни. Ние се придържаме към най-строгите стандарти за безопасност и здравеопазване.