Въпроси

Безопасни ли са системите за пробиване на уши на Studex®?

Да! Всички обеци за пробиване на уши Studex® са опаковани и стерилизирани, и надвишават стандартите на ЕС и разпоредбите на FDA (Американска администрация за контрол на храните и лекарствата).

Безопасно ли е пробиването на уши на деца?

Да, системите за пробиване на уши на Studex® са подходящи за пробиване на уши за клиенти на всяка възраст. В много страни няма минимална възраст за пробиване на уши, тази услуга се извършва дори и в родилните домове. Това решение зависи от родителите или законните настойници. За деца под 16-годишна възраст родителите или настойниците е нужно да присъстват на пробиването на ушите им.

Мога ли да нося обиците на STUDEX® ежедневно?

Да! Много хора с чувствителни уши използват обеците на STUDEX® за ежедневна употреба. Нашите обеци са модна бижутерия с кристали и циркони, подходящи както за възрастни, така и за деца.

Защо да добавите услугата пробиване на уши към вашия бизнес?

Знаете ли, че всяка жена си спомня кога и къде са й пробили ушите? Когато работите със системите на Studex®, можете да бъдете сигурни, че пробиването на ушите ще бъде незабравимо преживяване и за вашите клиенти. Възползвайте се от тази чудесна възможност да създадете дългосрочни взаимоотношения с клиентите.

Предоставянето на услуги за пробиване на уши перфектно допълва текущите Ви бизнес дейности. Нашата иновативни системи за пробиване на уши на Studex® - СИСТЕМА 75 е лесна за използване и осигуряват най-добри резултати всеки път. Като добавите тази нова услуга към вашия бизнес, ще увеличите продажбите си. Тъй като пробиването на уши е въпрос на доверие, щастливите клиенти се превръщат в дългосрочни клиенти.

Studex® е вашият надежден партньор, който Ви осигурява всичко необходимо – инструменти за пробиване на уши, нос и пъп, стерилни обеци и продукти – грижа за уши след пробиване.

Искам да предлагам услугата пробиване на уши в кабинета/студиото си, какво да направя?

Свържете се веднага с нас, ние с удоволствие ще Ви помогнем.