За нас

В продължение на повече от четири десетилетия името Studex® означава професионализъм, доверие и безопасност при пробиване на уши по целия свят. С над 30 офиса на 6 континента, Studex® е признат като най-големия световен производител на обеци за уши, инструменти и продукти Грижа за ушите след пробиване. С годишен производствен капацитет от над 200 милиона обеци за пробиване на уши, Studex® задоволява над осемдесет процента от нуждите на световния пазар.

Системите за пробиване на уши Studex® и хипоалергенните обеци се произвеждат в нашите модерни заводи, разположени в Лос Анджелис, Калифорния, САЩ. Инженери и дизайнери работят заедно, използвайки най-новите производствени технологии, за да предложат модни продукти с най-високо качество за потребителите. Всяка обеца и инструмент преминават през строг процес на проверка на качеството, и едва тогава са готови за пазара.

Като световен лидер в производството на обеци и инструменти за пробиване на уши, Studex® се ангажира да представи на световният пазар качествени изделия, отговарящи на строгите стандарти за здраве и безопасност. В резултат на това всички стерилизирани обеци на Studex® надвишават разпоредбите на FDA (Американска администрация за контрол върху храните и лекарствата) и стандартите на ЕС.